Incasso

Incasseren op hoog niveau in Nederland, België en Duitsland. Dat is wat de advocaten van Lips voor u doen. Wanneer uw debiteur niet betaalt nemen wij de gehele procedure voor u uit handen en zorgen dat u uw vordering geïncasseerd krijgt. Wij gaan verder waar een incassobureau of gerechtsdeurwaarder stopt.

  • Snelle en doeltreffende incassering
  • De expertise van een advocaat
  • In real time uw vordering volgen
  • Lage tarieven

Direct een incasso advocaat nodig? Lips Advocaten staat voor u klaar! Neem contact op met ons advocatenkantoor voor een vrijblijvend advies. Stuur uw incasso voor 15.00 uur naar ons op en hij wordt dezelfde dag nog ingediend.

085 - 0410 700Vordering indienen

“Wij incasseren zowel voor het MKB als voor multinationals. Wat de hoogte van uw vordering ook is, wij zetten ons voor de volle 100% in. Doordat u gebruik maakt van de expertise van een advocaat zult u altijd de kwaliteit krijgen die u verdient.”

- mr R.A.G. Lips

Ik wil een incasso uitvoeren

Loopt u tegen wanbetalingen aan? Voorkom verjaring van schulden. Wij zorgen via een buitengerechtelijk of gerechtelijk traject dat u het geld krijgt dat u toekomt.

Lever uw vordering voor 15.00 uur en de eerste stappen worden vandaag nog genomen.

Incasso indienen

Ik heb een sommatiebrief ontvangen

Een sommatiebrief ontvangen via Lips Advocaten? Via onze website kunt u deze eenvoudig narekenen en betalen. Wilt u eerst meer informatie over de achtergrond van de incasso en de gerekende kosten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via 085 - 0410 700.

Incasso betalen

Bereken de wettelijke buitengerechtelijke kosten

Een eigen contactpersoon voor het incassotraject

Wanneer u een vordering bij ons heeft ingediend wordt u voortdurend op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen. Iedere cliënt heeft een eigen contactpersoon die op elke gewenst moment om advies of een update gevraagd kan worden. U kunt ook gebruik maken van ons klantenportaal. Zo kunt u real time uw vordering volgen. Wij houden de lijn tussen u en onze advocaten zo kort mogelijk!

Bij Lips Incasso Advocaten werken enkel advocaten en juristen. Doordat iedereen op de hoogte is van de juridische achtergrond kunnen wij de kwaliteit van onze dienstverlening waarborgen.

Ons incasso advocatenkantoor in Den Haag

Lips Advocaten is gevestigd aan de Breitnerlaan in Den Haag. Wij zijn op werkdagen geopend van 9.00 tot 17.00 uur. Maak een afspraak om uw zaak te bespreken met één van onze incasso advocaten of kom langs tijdens één van onze inloopspreekuren voor een gratis advies.

085 - 0410 700Contact

Lips Incasso Advocaten B.V.
Breitnerlaan 146
2596 HG Den Haag
E: info@lipsadvocaten.nl
T: 085 0410 700

Openingstijden
Maandag 09:00 - 17:00
Dinsdag 09:00 - 17:00
Woensdag 09:00 - 17:00
Donderdag 09:00 - 17:00
Vrijdag 09:00 - 17:00
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten