Huurecht advocaat

Bent u op zoek naar een huurrecht advocaat? Lips Advocaten helpt u als huurder of verhuurder met alle juridische zaken rondom de huur. Denk hierbij aan het opstellen of nakijken van uw huurcontract of het in rechte optreden bij een geschil tussen huurder en verhuurder.

Heeft u specifieke vragen over huurrecht of wenst u vrijblijvend advies? Neem contact met ons op.

085 0410 700Neem contact op

 • Gespecialiseerd in huurrecht
 • Contracten op maat
 • Lage tarieven
 • Hoge kwaliteit

 

Lips Advocaten als uw advocaat huurrecht

Als advocaat huurrecht zijn we gespecialiseerd in huurovereenkomsten. We stellen graag een contract voor u op. Als u dit liever zelf doet, kunnen we hem ook voor u beoordelen. Een huurcontract is bindend en wanneer u bij het opstellen onverhoopt dingen over het hoofd ziet, kan dit nadelige gevolgen hebben tijdens de huurperiode.

Naast de waarborging van waterdichte huurcontracten, staan we u bij in het geval van wanbetaling. U als verhuurder wilt natuurlijk dat uw huurder op tijd het huurbedrag betaalt. Wanbetaling kan namelijk, afhankelijk van uw situatie, leiden tot ongewenste financiële gevolgen.

Het team van Lips advocaten heeft ruime ervaring in het huurrecht. Hierdoor kunnen we u direct advies op maat geven over niet-betalende huurders en hoe u hier, op basis van uw situatie, het beste mee omgaat.

Huurrecht voor pandeigenaren, makelaars en beheerders

Als huurrecht advocaat staan we klaar voor pandeigenaren, makelaars en beheerders. Het maakt niet uit of het om een woning of een bedrijfspand gaat: beide gevallen vragen om een specifieke aanpak die we kunnen bieden. We brengen de mogelijke risico's in kaart en houden hier rekening mee. Uw wensen als eigenaar staan hierbij voorop.

Het ontbinden van de huurovereenkomst

Heeft u te maken met huurders die onregelmatig of helemaal niet betalen? We begrijpen dat u in dit geval wenst om de huurovereenkomst te ontbinden. We hebben veel ervaring met deze specifieke situatie, waardoor we u goed kunnen adviseren over de stappen die u moet nemen. De Nederlandse wet beschermt huurders, waardoor het belangrijk is om nauwkeurig om te gaan met dit soort procedures.

Wanneer een huurrecht advocaat inschakelen?

Twijfelt u of u een huurrecht advocaat nodig heeft? We voorzien u graag van een overzicht met situaties waarin een advocaat huurrecht van pas komt:

 • Opstellen en beoordelen van een huurovereenkomst voor kantoor- en winkelpanden of woningen
 • Tijdelijk verhuur van uw pand
 • Verhoging van de huur
 • Onderverhuur
 • Huurachterstanden
 • Renovaties
 • Ontbinding van de huurovereenkomst
 • Indeplaatsstelling van een bedrijfspand

Staat uw situatie er niet tussen en vraag u zich nog af of u een huurrecht advocaat nodig heeft? Neem dan contact met ons op voor vrijblijvend advies.

Huurrecht advocaat Den Haag

Bent u benieuwd naar wat we voor u kunnen betekenen? Als advocatenkantoor in Den Haag adviseren we u graag over uw situatie rondom het huurrecht. Neem direct contact met ons op.

085 0410 700Neem contact op