Rechtsgebieden

Incasso

Incasseren op hoog niveau. Dat is wat de advocaten van Lips voor u doen. Wanneer uw debiteur niet betaalt nemen wij de gehele procedure voor u uit handen en zorgen dat u uw vordering geïncasseerd krijgt. Wij gaan verder waar een incassokantoor of gerechtsdeurwaarder stopt.

  • Snelle en doeltreffende incassering
  • De expertise van een advocaat
  • In real time uw vordering volgen
  • Lage tarieven

Direct een incasso advocaat nodig? Lips Advocaten staat voor u klaar! Neem contact op met ons advocatenkantoor voor een vrijblijvend advies. Stuur uw incasso voor 15.00 uur naar ons op en hij wordt dezelfde dag nog ingediend.

Incasso

Vastgoed

Lips Incasso Advocaten is in het bijzonder gespecialiseerd op het gebied van het Vastgoed. Vrijwel alle gebieden van het vastgoed worden door de advocaten van Lips bestreken. Zowel geschillen omtrent de koop of verkoop van onroerend goed, als geschillen vanwege verborgen gebreken.

Contractenrecht

Wij incasseren en adviseren. Vrijwel alle vorderingen ontstaan omdat een van de partijen zich niet aan zijn afspraken houdt. Het komt helaas nog te vaak voor dat een bedrijf een dienst of product levert en daar niet voor betaald krijgt. De advocaten van Lips vinden dit een onwenselijke situatie en springen daarom graag voor u in de bres.

Een succesvolle incassoprocedure begint bij het contract en de algemene voorwaarden. Als deze op orde zijn zult u sneller uw vordering geïncasseerd zien. De advocaten van Lips zijn specialisten op dit gebied en kunnen u adviseren over de inhoud van uw contracten en algemene voorwaarden.

De advocaten van Lips kunnen ook geheel nieuwe contracten en algemene voorwaarden voor u schrijven. Zo weet u zeker dat deze volledig waterdicht zijn.

Algemene voorwaarden

Vastgoed

Lips Incasso Advocaten is in het bijzonder gespecialiseerd op het gebied van het Vastgoed. Vrijwel alle gebieden van het vastgoed worden door de advocaten van Lips bestreken. Zowel geschillen omtrent de koop of verkoop van onroerend goed, als geschillen vanwege verborgen gebreken.

Huurrecht

U bent eigenaar van een pand en de huurder betaalt niet. Dit kan zeer ernstige financiële gevolgen voor u hebben. De advocaten van Lips kunnen u hierbij helpen. Omdat alle advocaten en juristen van Lips ruime ervaring hebben in het huurrecht kunnen zij u direct adviseren over slecht betalende huurders en hoe deze aangepakt moeten worden.

Vaak zijn het dezelfde huurders die onregelmatig of zelfs helemaal niet betalen. In dat geval kunt u ervoor kiezen om de huurovereenkomst te laten ontbinden door de rechter. Omdat huurders in Nederland door de wet beschermd worden, moet bij een dergelijke procedure goed opgelet worden. Aangezien de advocaten van Lips vaker met dit bijltje hebben gehakt zullen zij u degelijk kunnen adviseren. Ontbinding huurcontract.

Wij treden op voor pandeigenaren, beheerders en makelaars. Het kan gaan om woningen, maar in veel gevallen gaat het om bedrijfspanden. Dit is weer een geheel andere tak van sport waarin de advocaten van Lips ook zeer bedreven zijn. Hierbij houden wij uiteraard te allen tijde rekening met uw belangen als eigenaar en de risico’s zoals leegstand en faillissement van de debiteur.

VvE recht

Het gebied van de VvE vereist specifieke kennis. Hoe zit het met besluiten die genomen worden op een VvE- vergadering? Wie mag welke functie uitoefenen en wat als een VvE- lid zijn bijdrage niet voldoet?

Intellectueel Eigendomsrecht

De advocaten van Lips kunnen u bijstaan bij alle aspecten van het Intellectueel Eigendomsrecht. Hierbij ligt de nadruk op merken-, modellen- en auteursrecht. Lips biedt bescherming aan u als onderneming tegen inbreuken op uw ideeën door concurrenten. Daarnaast biedt Lips ook ondersteuning als u zelf een schadeclaim of verbodsactie tegen u heeft.

Lips werkt nauw samen met het Haagsch Octrooibureau B.V. Hier kunt u terecht voor al uw (beeld)merk- en modelregistraties. Tot slot adviseren de advocaten van Lips(startende) ondernemers met hun logo, bedrijfs- of productnaam.

Door u te laten begeleiden door Lips bent u er van verzekerd dat Uw bedrijf uniek is en uniek blijft!