Vastgoed

Lips Incasso Advocaten is in het bijzonder gespecialiseerd op het gebied van het Vastgoed. Vrijwel alle gebieden van het vastgoed worden door de advocaten van Lips bestreken. Zowel geschillen omtrent de koop of verkoop van onroerend goed, als geschillen vanwege verborgen gebreken.

Huurrecht

U bent eigenaar van een pand en de huurder betaalt niet. Dit kan zeer ernstige financiële gevolgen voor u hebben. De advocaten van Lips kunnen u hierbij helpen. Omdat alle advocaten en juristen van Lips ruime ervaring hebben in het huurrecht kunnen zij u direct adviseren over slecht betalende huurders en hoe deze aangepakt moeten worden.

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend advies op het gebied van huurrecht:

085 - 0410 700

Wij treden op voor pandeigenaren, beheerders en makelaars. Het kan gaan om woningen, maar in veel gevallen gaat het om bedrijfspanden. Dit is weer een geheel andere tak van sport waarin de advocaten van Lips ook zeer bedreven zijn. Hierbij houden wij uiteraard te allen tijde rekening met uw belangen als eigenaar en de risico’s zoals leegstand en faillissement van de debiteur.

Huurovereenkomst ontbinden

Vaak zijn het dezelfde huurders die onregelmatig of zelfs helemaal niet betalen. In dat geval kunt u ervoor kiezen om de huurovereenkomst te laten ontbinden door de rechter. Omdat huurders in Nederland door de wet beschermd worden, moet bij een dergelijke procedure goed opgelet worden. Aangezien de advocaten van Lips vaker met dit bijltje hebben gehakt zullen zij u degelijk kunnen adviseren.

VVE-recht

Het gebied van de VvE vereist specifieke kennis. Hoe zit het met besluiten die genomen worden op een VvE- vergadering? Wie mag welke functie uitoefenen en wat als een VvE- lid zijn bijdrage niet voldoet?